Vi vill erbjuda ett modernt BVC med god service för hela familjen. På vår BVC-mottagning kan du och ditt barn få hjälp med det mesta. Och du får komma så ofta du vill. Alla våra besök är tidsbeställda, så ring först för att boka tid.

Säröledens BVC – hela familjens favorit

 

På vårt BVC träffar du och ditt barn distriktssköterskorna Jessica Pihlquist, Camilla Ahnfelt och Stina Jorfors. Vårt BVC har fräscha lokaler precis i anslutning till vårdcentralen.

Till oss är du och ditt barn välkomna för hälsokontroller till dess att barnet börjar skolan. Vårt mål är att ni som föräldrar skall känna er trygga för ert barns hälsa och utveckling. På BVC arbetar vi utifrån ett fastställt program, se länk bredvid, med besök hos sjuksköterska och läkare. Besöken anpassar vi i möjligaste mån efter era behov.

Du är välkommen till oss oavsett var du bor. När barnet är fött eller om ni är nyinflyttade ringer du till oss för att boka ett första besök.

Första besöket efter hemkomst från BB är ett hembesök. Vi väger barnet, informerar om barnhälsovården och vill höra hur den nya familjen mår.

Lista dig hos oss

  • Barn boende i Halland listas på vårt BVC via 1177.se mina vårdkontakter.
  • Barn boende i Västra Götaland listas via pappersblankett som du får hos oss.